Alles wat je nodig hebt voor een uitje

uitje

Alles wat je nodig hebt voor een uitje

Ja! Eindelijk is het dan zover! Je hebt er tijden naar uitgekeken of misschien is het juist wel een spontaan idee, maar je gaat er even op uit. Even helemaal uit de ‘’sleur’’ van werk of school om optimaal te genieten. Om uit deze sleur te komen zijn er allemaal manieren, misschien wil je wel een leuke stranddag met familie, een avondje helemaal los gaan in de kroeg of club of ga je op zoek naar de liefde op een date met je mogelijke nieuwe vlam. Het werkt allemaal om af te leiden, maar wat moet je nou eigenlijk mee? En bij welk uitje nou precies wat? Zo is het bijvoorbeeld gek om een koelbox mee te nemen naar de plaatselijke kroeg. 

Op het strand

Voor een stranddag is het handig om allereerst natuurlijk zwemkleding mee te nemen. Of je gaat zwemmen of niet, grote kans dat je dan ook liever in de zon ligt in je zwemkleding. Naast de zwemkleding is een handdoek natuurlijk een must. Of het nou gaat om jezelf af te drogen na het zwemmen of om niet rechtstreeks in het zand te liggen, in beide gevallen komt het erg goed van pas. Koelboxen kunnen ook erg goed van pas komen. Wat is er nou lekkerder dan een koud biertje, of ander drankje, op het strand? Wat vaak vergeten wordt, is dat naast strandkleding het ook erg slim kan zijn nog een shirt en broek mee te nemen, mocht het bijvoorbeeld wat meer gaan waaien, dan zul je niet in een keer een probleem hebben. 

Naar de kroeg

Voor een avondje los gaan in de kroeg heb je minder nodig. Allereerst is het belangrijk om een identiteitsbewijs bij je te hebben, of dit nou een id-kaart, rijbewijs of paspoort is. Bij veel kroegen en clubs zul je namelijk niet binnenkomen zonder dat je deze kan laten zien. Naast een identiteitsbewijs en natuurlijk een je standaard kleding is het ook altijd handig zowel je pin pas als cash mee te nemen. MOcht een van de twee niet geaccepteerd worden dan heb je beide achter de hand. Het enige wat dan nog ontbreekt is een trui of jas voor de terugweg. Een jas is warmer dan een trui, maar zul je wel naar de garderobe moeten brengen. Een trui daarentegen kun je wel bij je houden, voor zover je dat wilt, maar is wat minder warm dan een jas. 

Op zoek naar liefde

Bij een date wil je natuurlijk ook optimaal voorbereid aankomen. Wat je mee moet hangt natuurlijk af van het type date, maar een aanrader is wat betreft kledingkeuze iets te doen wat wel speciaal is zodat het duidelijk is dat je je best hebt gedaan, maar je moet je er wel fijn in voelen. Als je je er namelijk niet fijn in voelt kan het zijn dat je jezelf ook anders zal gedragen en minder jezelf zal zijn. Verder is het ook hier handig in ieder geval een identiteitsbewijs mee te nemen. Mocht je met een drankje de spanning even wat willen verminderen, dan moet je natuurlijk wel kunnen laten zien dat je achttien plus bent. Tot slot kan het nog handig om een geurtje mee te nemen, zo kun je vlak voor je date er nog voor zorgen dat je perfect ruikt.

Deel dit artikel