Direct mail gebruiken voor zakenrelaties

meerwaarde direct mail

Direct mail gebruiken voor zakenrelaties

Persoonlijke communicatie is niet alleen in het dagelijks leven belangrijk, ook kan het prettig zijn om met zaken relaties persoonlijk te communiceren. Het begint met het aanspreken bij naam, maar gelukkig zijn er veel meer mogelijkheden om prettig contact met zakenrelaties te onderhouden. 1 daarvan is direct mail gebruiken voor zakenrelaties.

Jouw zakenrelaties verwachten een professionele en relevantie communicatie die aansluit bij de behoeften. Op die manier zullen ze blij zijn met jou als relatie. Hoe ga je met direct mail om? We vertellen je er meer over:

Wat is direct mail en hoe direct mail gebruiken voor zakenrelaties?

Direct mail kan een fase in een verkoopproces zijn, maar ook om goed contact te onderhouden met jouw zakenrelaties. Doormiddel van direct mail kun je gecontroleerd een grote groep zakenrelaties benaderen. Organiseer je bijvoorbeeld een meeting, beurs of ander evenement? Dan is direct mail de juiste aanpak. Doormiddel van direct mail krijg je een reactie. Dit kan bedoeld zijn als aankoop, verkoop of bijvoorbeeld afspraak. Het is een vorm van communicatie waarbij het doel is om een reactie te krijgen.

Direct mail kan worden gepersonaliseerd. Niet alleen bij naam, maar ook bij voorkeurskanaal, woonplaats, interesses en uiteraard boodschap. Zo kun je het uniek maken. Door de komst van gepersonaliseerd drukwerk kan jij een dynamische inhoud versturen. Het is niet gericht op massa, maar gericht op de wensen die jij hebt. Je krijgt er een hoog betrokkenheids- en conversiepercentage van. Direct mail gebruiken voor zakenrelaties is dan ook van groot belang!

Pop- up mailings verzenden

Pop-up mailings zijn er in verschillende soorten en maten. Ze geven je veel mogelijkheden. Zo kun je het in geheel eigen stijl laten maken en verzenden. Maak je pop-up mailing persoonlijk door het te personaliseren met de naam van je zakenrelatie er op. Zo benader jij je relaties op een persoonlijke manier waardoor je punten scoort.

Denk eens aan een Pop up kubus, het is een effectieve direct mail methode die ervoor zorgt dat jij je doelgroep op een one of a kind manier bereikt. Pop-up mailings bestel je geheel naar wens bij LocoMail. Hier kan je van snelle levertijden uit gaan zodat iedereen gebruik kan maken van een pakkende direct mail!

Deel dit artikel