3D productpresentatie heeft de toekomst

productpresentatie

3D productpresentatie heeft de toekomst

Hoe val je als bedrijf op? Dat is een continue uitdaging voor veel bedrijven. Dat komt mede doordat de concurrentie niet stil blijft zitten, maar ook doordat de technologie vaak sneller ontwikkeld dan wij kunnen bij benen. Gelukkig hebben wij 1 oplossing waar ontzettend veel potentie in zit, namelijk 3D. In specifiek 3D productpresentatie. Onderstaand gaan wij dieper op de stof in:

3D

Digitaal is het lastig om een product visueel, tastbaar en met gevoel te presenteren aan de consument. Dat komt mede doordat we dan toch beperkt zijn door een scherm. Met 3D zijn wel alle voorgaande aspecten digitaal te creëren. 3D staat dan ook voor driedimensionaal. 3D is een meetkundige omgeving die in drie richtingen werkt, namelijk lengte, breedte en hoogte. Al hoe wel de techniek er al een tijdje is zien wij het nog relatief weinig online.

Metachef

Metachef is dé specialist betreffend 3D productpresentatie. Als we nog dieper in de materie ingaan, zijn zij de specialist betreffend 3d productpresentatie in de voedselbranche. Waarom het een gemiste kans is? De kans is groot dat je concurrent nog geen 3D productpresentatie heeft. Eveneens is de kans groot dat jij een veel professionelere uitstraling uitstraalt naar je consumenten. Zoals je leest is het een win-win situatie. Eigenlijk kunnen wij geen nadeel opnoemen…

Waarom een goede productpresentatie essentieel is

Een goede productpresentatie is essentieel, omdat het een conversie kan maken of breken. Ga eens bij jezelf ten rade: koop jij een product dat visueel slecht gepresenteerd wordt? Die kans is aanzienlijk kleiner dan een product dat professioneel gepresenteerd wordt.

Eveneens gaan klanten positieve associaties met je onderneming krijgen. Een voorbeeld: wanneer een klant je bedrijfsnaam hoort dan herkennen ze vaak de positieve aspecten en in dit geval dus de productpresentatie. Maar dat is niet het enige waarom een productpresentatie zo essentieel is. Een goede productpresentatie zorgt ervoor dat vragen en twijfels weggenomen worden bij de klant, waardoor direct de conversieratio stijgt. Ook krijg je minder retours, omdat klanten weten wat ze kunnen verwachten.

Concurrentie

Wees je concurrentie een stap voor, zorg voor een realistisch verwachtingspatroon en realiseer een professionele uitstraling. Online ondernemen is niet een kwestie van de scherpste prijs tegen de beste kwaliteit. Je voert een continue strijd met de concurrent. Je wilt uniek zijn en bovenal beter presteren dan je concurrent. Met een 3D catalogus of productpresentatie weten wij zeker dat de bovenstaande aspecten gerealiseerd gaan worden. Dat zorgt voor een stevigere positie van je onderneming op de markt.

Deel dit artikel