De leukste cadeautjes door de brievenbus schenken

brievenbus cadeautjes

De leukste cadeautjes door de brievenbus schenken

Wil je iemand eens echt verrassen of een cadeautje verzenden voor een jubileum, verjaardag of om een andere reden? Wat leuk, stuur een brievenbus cadeau! Er is namelijk eigenlijk altijd wel een reden tot een klein feestje te verzinnen, ook al kun je elkaar niet bezoeken. Wij hebben een aantal leuke cadeautjes door de brievenbus voor je genoteerd om iemand te verblijden:

Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd

Ook wel: wie het kleine niet waardeert, is het grote niet waard. Een kaartje versturen is altijd een goed idee. Dit kan om verschillende redenen, maar de ontvanger zal het altijd kunnen waarderen. Helemaal wanneer deze het niet verwacht! Gewoon iets een attentie om te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Heeft iemand in je omgeving het momenteel moeilijk, valt er juist iets te vieren of wil je iemand laten weten hoe gek je op diegene bent? Dan is een kaartje versturen altijd leuk! Maak een persoonlijke en gepersonaliseerde kaart. Schrijf er een mooie tekst bij en versturen maar!

Een brievenbus cadeau verzenden

Wil je iemand verblijden met een cadeau dat perfect door de brievenbus past? Leuk! Zo zijn er bijvoorbeeld bedankjes, cadeaus

voor moeders, de juf, of een geheel gepersonaliseerd brievenbus cadeau te verkrijgen bij THNX. Wat dacht je bijvoorbeeld van bloemzaadjes, chocola of een gepersonaliseerd kerstpakketje? Erg leuk! Van de wikkels tot aan de verpakking, je kunt het geheel personaliseren hoe jij het wenst te hebben. Een echt bijzonder cadeau is door ook door de brievenbus te schenken!

Een bloemetje door de brievenbus

Je zou het niet denken, maar het kan zeker! Ontzettend leuk ook voor de ontvanger, want wie verwacht er nu bloemen door de brievenbus? Je hoeft niet bang te zijn dat de bloemen er door heen worden gestampt, nee ze zijn geheel met zorg en liefde in een brievenbuspakket verpakt en vaak zit er ook nog eens een kartonnen vaas bij. Handig!

Persoonlijke cadeaus met foto’s

Een cadeau door de brievenbus kan natuurlijk ook geheel gepersonaliseerd worden met een leuke foto! Wat dacht je van sokken laten bedrukken waar jullie samen op staan? Een sleutelhanger met foto of een kussenhoes?

Wat je ook gaat versturen naar een vriend, vriendin, collega of familielid, we weten zeker dat het ontzettend gewaardeerd zal worden. Eigenlijk kun je het niet fout doen. Een cadeautje krijgen is uiteraard ontzettend leuk, maar het zelf personaliseren voor de ontvanger misschien nog wel leuk! We wensen je alvast veel voorpret!

 

Deel dit artikel